Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Nevada

Proprietate de vânzare în Nevada

Nevada este separată de partea de vest a teritoriului Utah, iar alte state vecine sunt: ​​California, Arizona

Nevada este unul dintre statele occidentale din S.U.A., caracterizat de deserturi mari, cazinouri deschise 24 de ore pe zi și divertisment pentru care cel mai mare oraș, Las Vegas, este renumit. Las Vegas găzduiește hoteluri tematice bogate și stațiuni de lux, toate aliniate de-a lungul benzii principale: Las Vegas Strip.

Dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Nevada, ar trebui să știți situația generală a pieței imobiliare.

Prețurile de aici se ridică la a doua cea mai rapidă rată la nivel național, după Seattle. Nu se așteaptă reduceri de prețuri pe termen scurt, exact în următorii doi ani.

Constructorii construiesc mai mult, dar nu cred că am ajuns la punctul de inflexiune sau la punctul în care inventarul în declin atinge fundul.

Industria construcțiilor de case din Las Vegas a fost eliminată practic în timpul recesiunii, vânzările fiind evaporate, iar constructorii au încetat să mai tranzacționeze.

În prezent, totalurile de proprietăți de vânzare din Nevada sunt în creștere rapidă, cumpărătorii au plătit prețuri record, iar constructorii continuă să acumuleze mai mult teren.

Cel mai activ județ este Clark, unde în acest an până în aprilie sa înregistrat o creștere de 22% față de aceeași perioadă a patru luni anul trecut și a înregistrat un preț mediu de vânzare de 374.440 dolari în aprilie, în creștere cu 11% față de precedent an.

Piața imobiliară din Las Vegas pentru 2018 nu arată doar incredibil, ci este un val care ar putea continua cu ușurință până în 2021, indiferent de ce fac restul Statelor Unite. Trebuie remarcat faptul că în 2008, Las Vegas a fost cea mai afectată pe piața imobiliară din Statele Unite și sa clasat pe locul întâi printre foreclosures și șomaj. Las Vegas sa reinventat și în 2013 a devenit o forță dominantă asupra a ceea ce face un oraș pentru a supraviețui și a prospera.

Piața imobiliară din Las Vegas câștigă un impuls cu prețuri în creștere rapidă și o creștere a construcțiilor și a proprietății de vânzare în Nevada.

  •  
    Mutarea la Nevada. Expatriați și locuiți în Nevada.

        Las Vegas: al doilea oraș ca mărime din Statele Unite după New York, este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Celebru pentru municipalitățile sale ar putea fi o alternativă viabilă. Pentru ce? Pentru a vă schimba radical viața! Cumpărarea unei proprietăți în Nevad ...

 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB